Redőny javítás Pilisvörösvár

Ha megbízható és biztos szakembereket keres itt megtalálja. Több éve foglalkozunk alumínium, műanyag redőny javítással, szereléssel, illetbe faredőny felújítással és javítással. Kész és tiszta munkát adunk ki kezünkből. Nem számít, milyen hibája van redőnyének van rá megoldás, csak hívja a szakembereket.

Redőny javítás Pilisvörösvár területén. Hívjon vagy küldjön email-t és megbeszélünk egy időpontot. A helyszínen javítjuk meg műanyag, alumínium- vagy faredőnyét.

Miért hívjon redőnyöst?

  • nem kell bajlódnia a redőny javítással
  • hozzáértő kezekbe helyezi redőnyét
  • hamar megjavítják a kisebb hibákat, azaz időt spórolnak Önnek

Nehéz vagy képtelen felhúzni redőnyét?

Hiba egyik oka lehet, hogy a redőny gurtni folytonos használat során elkopott, másik oka félrecsúszott a helyéről, ez által elkophat, végső soron elszakadáshoz vezethet. Jó minőségű, erős német redőny gurtnit használunk a redőny javításhoz, szereléshez egyaránt. Két fajta redőny gurtni létezik, egyik keskenyebb (mini redőny gurtni), amit újabb típusú külső tokos redőnyökhöz használunk, míg másik szélesebb( maxi) redőny gurtnit régi belsőtokos redőnyökhöz és faredőnyökhöz használjuk. A haramdik fajta a gömbölyű redőny zsinór,ami vékonyabb, mint a redőny gurtni.

A redőny lécek a mindennapi használat során félrecsúszhatnak elcsúszhatnak a helyükről, ilyenkor vissza kell tenni, hogy ne kopjanak el és törjenek el.

Redőnye mindig megakad?

Lefutóban haladnak végig a redőny lécei, ha kicsúsztak vagy eltörött a lefutó, az a redőny sérüléséhez vezethet. Redőny léceinek összeségét palástnak (betétnek) nevezzük, ha nagyon sok redőny léc eltört, elkopott a redőnyben, akkor egyszerűbb kicserélni az egészet.

Rovarok fészkeltek redőnyébe?

Fazekas darázs befészkel redőnyébe és sár építményeket készít, ezzel megakadályozzák a redőnye helyes müködését. Hívjon minket, mi eltávoítjuk a kellemetlen betolakodókat.

Motoros redőnye nem működik?

Negyedik módja a redőny felhúzásának a redőny motor, amit kapcsolóval vagy távirányítóval tudunk müködtetni. Motoros redőny alá helyezett tárgyak károsodást okozhatnak a redőny féderekben, motorban és a lécekben is. Az alumínium redőnyökbe kérésére motort szerelünk, mi távirányítós (smart) motort használunk. Megjavítjuk elromlott motoros redőnyét, kicseréljük az elromlott motorját egy újra, legyen az kapcsolós vagy távirányítós.

Szeretné megtartani régi faredőnyét?

Faredőnyök teljes körű felújítását és javítását elvégezzük: lamellák, redőny gurtni, tengely, tárcsa és csavarok cseréje. Igény szerint faredőnyök festését is vállaljuk.

Műanyag és alumínium redőnyöket szerelünk, redőny gurtnival vagy zsinórral, illetve alumínium redőnyöket motorizálunk. Redőnyöket szúnyoghálóval együtt is szerelünk, ezek a redőny színével megegyeznek.

Pilisvörösvár térségében él? Megjavítattná redőnyét? Választás az Ön kezében van.


Fényt hozunk otthonába!


Redőny javítás Pilisvörösvár.


A redőnyeink színválasztékát megtalálják az alábbi oldalakon:

Műanyag redőny szerelés

Alumínium redőny szerelés

Álmát zavarják a szúnyogok? Nem tudja megállítani a poloskák betelepedését? Szerelünk fix és mobil szúnyoghálókat, tetőtéri ablakokra is. Szereltessen szúnyogháló ajtót, ha nyáron nyitva szeretné tartani erkélyén, teraszán az ajtót, anélkül, hogy bogarak jönnének be a házba.

Szúnyogháló típusai:

Napellenző szerelést vállalunk teraszára vagy üzletére. Sok féle színben megtalálható.

Szalagfüggönyeink kiválóan alkalmasak, fényes, napos irodákba és nappalikba. Színek széles választéka megtalálható.


Minden redőny javításhoz és szereléshez kiváló minőségű anyagot használunk. Minden redőny javításnál a kiszállási díj benne van az árban. Felmérésnél megrendelés esetén nem számítunk fel kiszállási díjat.


Redőny javítás Pilisvörösvár!


Akár még ma!


Hívjon most!

Pilisvörösvár címer redőny javítás Pilisvörösvár
Redőny javítás Pilisvörösvár
Redőny javítás Pilisvörösvár!

Lépjen velünk kapcsolatba most!


Hívja János urat +36 (20) 418 1857 számon vagy Gergő mestert +36 (30) 244 4263 számon redőny javítás, szerelés esetén vagy küldjön e-mailt árajánlat kéréshez (info@redonyjavitas-fho.hu)